Cupity Dupity

Cupity Dupity je zábavná a vzrušující desková hra která potěší každého člena rodiny. Hra se odehrává v kouzelném světě, kde každý hráč ovládá tým myšek. Pokud hledáte skvělou zábavu a příležitost strávit kvalitní čas s rodinou, Cupity Dupity je tou správnou volbou.

>> Nabídka na www.chaotit.cz

 hra Cupity Dupity

Chcete se připojit ke Královské honbě za poklady a vydat se na dobrodružnou cestu plnou vzrušení a zábavy? Seberte své družstvo myšek a společně prohopsejte ke slávě. Před vás se postaví nespočet výzev, hádanek a překážek, které budete muset vyřešit a překonat, abyste se dostali ke kořisti a k cíli.

hra Cupity Dupity - Player Components

Akce začíná v sedm večer, za každou doručenou věc vás bude čekat odměna ze sladkých bobulek. Buďte opatrní a dávejte si pozor na své předměty a svou desku honby za pokladem, protože vám tyto předměty mohou přinést extra body, jakmile hodiny odbijí půlnoc. O půlnoci lov skončil a myšky se pochlubí svými kartami lovců lordu Kukačce. Za vyplněné řádky a sloupce na kartě lovu budou odměněny bobulemi a myší tým s největším počtem bobulí vyhrává!

hra Cupity Dupity - hickory dickory cardshra Cupity Dupity - Meeple Lineup

Hra Cupity Dupity je určena nejen pro dospělé, ale také pro naše nejmenší hráče. Vaše děti se budou moci předvést v jednoduché strategii a ukázat své dovednosti plánování. Tato hra je skvělou příležitostí pro rozvoj jejich schopností a soutěživého ducha.

""