Lovci Relikvií

Lovci Relikvií je dobrodružná desková hra pro celou rodinu. Soustředí se na objevování a na variaci jednotlivých odehraných her tak, aby každá partie byla trochu unikátní. Cíl hry je jednoduchý. Buďte první, kdo vykope 2 z 5 relikvií pohřbených v terénech 3. úrovně na mapě. Mapa se skládá ze tří různých úrovní dlaždic. Každá skupina se zamíchá samostatně a mapa se sestaví, aniž by někdo viděl zadní stranu destiček.

 hra Lovci Relikvií

Každý hráč si vezme hráčskou desku a vezme si startovní balíček stejné barvy – ten se zamíchá a vezme se ruka 5 karet. Je vybrán začínající hráč a každý hráč později v pořadí dostane minci za hráče, který začíná před ním.

Ve svém tahu můžete použít tolik karet a efektů, kolik chcete, a v libovolném pořadí. Po použití se karta přesune do odhazovacího balíčku na herním plánu. Pokud má karta více efektů, můžete použít pouze jeden na kolo. Ve hře máte 6 základních akcí co můžete během kola udělat:

Přesunout – přesunout se na sousední dlaždici

Kopat – některé dlaždice mají v horní části ikonu lopaty

Mince – vezměte si mince ze zásoby 

Rekrutovat – lízněte si karty z vašeho balíčku rovnající se počtu rekrutovaných bodů 

Odebrat – odeberte karty z balíčku, aby byl efektivnější 

Odpočinek  – vezměte si karty ze své odkládací hromádky a položte je lícem nahoru na spodní část dobíracího balíčku

 hra Lovci Relikvií - 2

Pokud najdete žeton relikvie, vezmete žeton relikvie a položte jej na svůj plán. Pak jde další hráč. Hra pokračuje, dokud někdo neobjeví dvě destičky relikvií. Ten hráč vyhrává.

hra Lovci Relikvií - Karty

""