Čarostíny

Čarostíny je pohlcující strategická desková hra od Unstable Games, konkrétně pak od tvůrců her Labilní jednorožci a Chlupatí zabijáci. I když to na první pohled vypadá jako desková hra, čarostíny jsou v jádru karetní hra. Prozkoumejte temný, kouzelný svět a bojujte se svými soupeři. Boj se zlem, které tuto mapu sužuje, může znít hrozivě, ale hráči si to užijí, protože Unstable Games je známé svou rychlou a zábavnou hratelností.

>> Nabídka na www.chaotit.cz

hra Čarostíny

Čarostíny umožní hráčům stát se kouzelníky v temném, okouzlujícím světě. Hráči mohou být jedním ze čtyř kouzelníků v základní edici, s rozšířením umožní hru hrát až v šesti hráčích. V průběhu hry budete sbírat suroviny, učit se nová kouzla, vyvolávat společníka a odemykat svou stínovou podobu, a to vše ve snaze stát se nejlepším zaklínačem stínů.

hra Čarostíny - tokeny

Vaše kolo sestává ze tří fází:

Fáze 1: Vezmete si 5 kostek zdrojů a hodíte jimi. Tím získáváte svou zásobu zdrojů, které můžete v tomto tahu využít. Pokud zahajujete tah na políčku, které vám dává určitý zdroj, přidejte si jej do své zásoby zdrojů.

Fáze 2: Během této fáze máte k dispozici 4 akční body, které můžete využít k provedení následujících akcí: cestovat seslat kouzlo přehodit chránit obnovit vzít si

Fáze 3: V této fázi si můžete navýšit svůj ukazatel stínů a v případě dostatečného množství stínové energie se proměnit do své stínové podoby.

Poslední hráč, který po souboji zůstane naživu, vyhrává hru!

hra Čarostíny - Karty

""