Zoo Tycoon

Zoo Tycoon je legendární videoherní série o správě parku plného divokých zvířat. Koncem minulého roku dostala oficiálně licencovanou adaptaci deskové hry a nyní přichází v českém vydání. Projekt byl ve vývoji přes 4 roky a v říjnu minulého roku tento projekt nakopla kampaň na Kickstarteru.

>> Nabídka na www.chaotit.cz

hra Zoo Tycoon - herní plocha

Zoo Tycoon: The Board Game umožní 1 až 4 hráčům, každý spravovat svou vlastní zoologickou zahradu, budovat pavilony, expozice, stánky s občerstvením, obchody se suvenýry a další vybavení, které přitahuje hosty, ale také se budete samozřejmě starat o zvířátka nejrůznějších druhů.

hra Zoo Tycoon - karty

Stejně jako její 20 let starý předchůdce bude tato desková hra vyžadovat, aby hráči při plánování svých parků pečlivě přemýšleli o stanovištích a potřebách jednotlivých druhů zvířat – každý z 34 zahrnutých typů zvířat má požadavky na prostor, složení skupin a další jedinečné požadavky a potřeby.

hra Zoo Tycoon - karty zvířat

Zoo Tycoon: The Board Game byla navržena jako poměrně delší hra, sezení trvají minimálně dvě hodiny. Začátečníci v této hře budou muset mít na paměti několik faktorů, jak hra postupuje podle sezónního pořadí tahů. Náhodné události by mohly zkazit vaše nejlepší plány nebo otevřít nové možnosti a neustále se měnící trh znamená, že každý podléhá rozmarům nabídky a poptávky.

hra Zoo Tycoon - Event-Donor karty

Peníze budou stálým faktorem, ať už pocházejí od návštěvníků, půjček nebo partnerství s ochranářskými skupinami a národními parky, které se snaží zachránit ohrožené druhy. Zvířecí štěstí zvýší šance, že by se druh mohl rozmnožit, což je jak velká propagační událost, tak výhra pro vědeckou komunitu, která doufá, že vytáhne zvířata zpět z pokraje vyhynutí. Hra se navíc může pochlubit velkou znovuhratelností díky obrovskému množství možností dostupných v rámci mechanických interakcí hry.

 

""