Jaké nové Pokémon karty jsou v Paldean Fates?

25_02_2024_chaotit_clanek_paldean_fates 

Pokémon edice Paldean Fates je speciální set karet, který byl oficiálně oznámen a vydán v lednu roku 2024. Tato edice přináší Shiny Pokémony, což jsou Pokémoni kteří jsou od svých běžných protějšků vzácnější a mají jiné zbarvení.

Co je na Pokémon edici Paldean Fates unikátního?

Shiny Pokémoni:

V Paldean Fates se objevuje více než 100 Shiny Pokémonů, včetně Shiny Pikachu, Shiny Ceruledge, Shiny Tinkaton, Shiny Dondozo a Shiny Tatsugiri. Tyto Pokémony září ve svých unikátních barevných variantách.

Shiny illustration rare karty:

Tato edice obsahuje tři ilustrační karty s Shiny Pokémony a osm speciálních ilustračních karet s Shiny Pokémony ex nebo Supporter karty. Tyto karty jsou vzácné a mají výrazný design.

Hyper rare karty:

Šest Pokémonů ex v edici je označeno jako “hyper rare” a má nový efekt zvýrazněného lesku. To je novinka, která se poprvé objevuje v edici Paldean Fates.

Reprinty karet:

Paldean Fates obsahuje reprinty karet z roku 2023, ale tentokrát jsou to Shiny reprinty. To znamená, že oblíbení Pokémoni, jako například Charizard ex nebo Mew ex, dostávají nové karty ve své Shiny podobě.

Obecné informace o Paldean Fates

Tato edice navazuje na japonskou edici Shiny Treasure, která vyšla v Japonsku v prosinci 2023. Paldean Fates je tedy naším anglickým ekvivalentem této speciální japonské edice. Produkty z Paldean Fates jsou dostupné v různých baleních, jako jsou například Elite Trainer Box a Booster Bundle.

Bude k dispozici booster box Paldean Fates?

V edici Paldean Fates nebude k dispozici Booster box, ale místo toho bude dostupný menší Booster Bundle. Tento balíček obsahuje 6 boosterů a je vhodný pro sběratele a hráče, kteří chtějí získat určitý počet karet z této edice.

Pokémon Paldean Fates Booster Bundle

Pokémon Paldean Fates Booster Bundle je skvělý způsob, jak si rozšířit svou sbírku karet a objevit nové Pokémony! V balení se nachází 6 boosterů ze sady Paldean Fates.

pokemon_paldean_fates_booster_bundlepokemon_paldean_fates_booster_bundle_obsah

Pokémon Paldean Fates Elite Trainer Box

Pokémon Paldean Fates Elite Trainer Box je speciální produkt pro sběratele a hráče karetní hry Pokémon. Zde je stručný přehled toho, co tento balíček obsahuje:

  • 8 booster packů: Každý balíček obsahuje 8 booster packů s náhodnými kartami z edice Paldean Fates.
  • 65 obalů na karty: Tyto obaly jsou určeny k ochraně vašich nejcennějších karet.
  • 45 karet Energy: Karty Energy jsou nezbytné pro hraní hry.
  • 1 anglický průvodce sadou Paldean Fates
  • 1 turnajově povolenou kostku pro hod mincí + 6 kostek na počítání poškození
  • 1 full-art foilová promo karta Shiny Mimikyu

pokemon_paldean_fates_elite_trainer_boxpokemon_paldean_fates_elite_trainer_box_obalypokemon_paldean_fates_elite_trainer_box_dividerpokemon_paldean_fates_elite_trainer_box_kostky_a_zetony

""