Labilní jednorožci

Vybudujte armádu jednorožců! Zraďte své přátele! Jednorožci jsou teď vaši přátelé.

>> Nabídka na www.chaotit.cz

hra Labilní jednorožci

Labilní jednorožci je strategická karetní hra o dvou oblíbených věcech všech: Ničení a Jednorožci! Navíc ke všemu je to hra která zničí vaše přátelství...ale v dobrém slova smyslu. Zjistěte, jak nestabilní jsou vaše přátelství. Tato hra byla jedním ze 100 nejpodporovanějších projektů na Kickstarteru všech dob a vyhrála cenu People's Choice Award 2019 za hračku roku.

hra Labilní jednorožci - karty

Začínáte s mláďaty jednorožců ve své stáji. Jsou hrozně moc roztomilé! Ale dávejte pozor!, protože ani mláďata jednorožců nejsou v této hře v bezpečí! Existuje více než 20 kouzelných jednorožců ke sbírání a každý má zvláštní sílu a schopnosti.

hra Labilní jednorožci - 1hra Labilní jednorožci - 2

Vybudujte si armádu jednorožců tak rychle, jak jen můžete, nebo se nechte zničit jedním z vašich takzvaných přátel, vaše rozhodnutí. Hledejte pomstu nebo chraňte svou stáj pomocí své magie! Zní to jednoduše? Ne tak rychle. Někdo by mohl mít kartu bídy (Chápete to? Bídy? Cože?) ​​a poslat hru do ŠÍLENSTVÍ! První hráč, který dokončí svou armádu jednorožců, bude dále znám jako Spravedlivý vládce všech magických věcí... alespoň do další hry. No tak hodně štěstí.

 

""