Zaklínač: Starý svět je nejočekávanější desková hra roku!

>> Nabídka na www.chaotit.cz

Staňte se zaklínačem a ponořte se do legendárního světa populární počítačové hry Zaklínač!

Desková hra se odehrává několik let před ságou o Geraltovi z Rivie. Zkoumá dobu, kdy se monstra proháněla kontinentem ve větším počtu a vytvářela neustálé nebezpečí, které vyžadovalo pozornost odborně vyškolených zabijáků monster, známých jako zaklínači. 

 hra Zaklínač: Starý svět

 

Pět konkurenčních škol vycvičilo své adepty prostřednictvím brutálních režimů, a jakmile byli plně připraveni, vydali se tito nyní uznávaní zaklínači prozkoumávat zemi, hledat potíže i dobrodružství a pomáhat ostatním za peníze.

V této dobrodružné deskové hře 1–5 hráčů cestuje po rozlehlé mapě, pouští se do mistrovsky napsaných úkolů, setkávají se s nejednoznačnými morálními rozhodnutími, bojují s monstry a někdy se rvou s dalšími zaklínači, aby bránili čest své školy!

hra Zaklínač: Starý svět - figurky

 

Hra umožňuje hráčům sestavit si své vlastní jedinečné balíčky karet výběrem ze široké škály schopností: útoky, úskoky a zaklínačská bojová magie. Prostřednictvím synergie jednotlivých karet se hráči snaží dosáhnout výkonných kombinací, když naplno využívají charakteristické schopnosti své zaklínačské školy. Úkoly, bitvy a dokonce i kostkový poker umožňují každému hráči vydělávat peníze, získávat nové předměty a trénovat své dovednosti.

 hra Zaklínač: Starý svět - karty 3hra Zaklínač: Starý svět - karty 1

 

Cílem hry je získávat trofeje zabíjením příšer, podněcováním a vyhráváním chaotických hospodských rvaček proti jinému zaklínači, trénováním atributů na jejich nejvyšší úroveň a řešením určitých úkolů během dobrodružství. První hráč, který získá 4-6 trofejí, přičemž počet je nastaven na začátku hry, okamžitě vyhrává hru. 

Navíc hra bude obsahovat i režim pro jednoho hráče, který umožní dobrodružství na kontinentu i pro jednoho!

hra Zaklínač: Starý svět - karty 1

Zaklínač: Starý svět je možné si zakoupit i v DELUXE edici, její součástí je navíc 28 figurek nestvůr!

hra Zaklínač: Starý svět - monstra

Zaklínač Starý svět má už oznámených několik rozšíření:

 

Zaklínač: Starý svět - Mágové

Akademie v Aretuze a Ban Ardu už léta připravují magií nadané děti, aby se staly mocnými mágy. Čarodějové vzbuzují obdiv nebo strach a politické intriky jim nejsou cizí. Loví nestvůry, ne kvůli trofejím, ale spíše kvůli zisku cenných přísad nutných k přípravě lektvarů.

Staňte se mocným mágem a pronikněte do tajemství magie, abyste se stali nositelem titulu nejmocnějšího čaroděje na Kontinentu! Vyberte si jednu z pěti nových postav mágů, za které můžete hrát, osvojte si jejich jedinečné schopnosti a používejte novou mechaniku využívající Energii!

hra Zaklínač: Starý svět - Mágové 2

Používejte jedinečné a specializované karty akcí mágů k naučení se mocných kouzel a sestavte si balíček, který vám umožní vítězit v nebezpečných soubojích! Lovte nestvůry, abyste získali magické přísady nutné k přípravě mocných lektvarů. Dosáhněte slávy a pověsti, o které se může zaklínačům jen zdát.

 hra Zaklínač: Starý svět - Mágové 4

Zaklínač: Starý svět - Skellige

Ve vodách Velkého moře západně od Kontinentu se rozkládá souostroví Skellige. Na těchto mrazivých ostrovech se rodí obchodníci, válečníci a vlivní vůdci. Návštěva Skellige může přinést mnohé výhody, ale tyto nebezpečné plavby se mohou rychle prodražit.

hra Zaklínač: Starý svět - Skellige 2

Naloďte se na loď a vydejte se na rozbouřené moře, abyste zažili nová, nebezpečná dobrodružství! Vyplujte na jednu ze tří nových lokací. Každá z nich přináší do hry zcela nové akce. Použijte 80 nových karet průzkumu a událostí a vydejte se za námořním dobrodružstvím. Seznamte se s obyvateli ostrovů, čelte bouřím a objevujte poklady rybolidí!

Někde v rozbouřených vodách číhá mocný Dagon! Setkání s ním může rychle zhatit vaše plány.

 hra Zaklínač: Starý svět - Skellige 3hra Zaklínač: Starý svět - Skellige 6

Zaklínač: Starý svět - Legendární lov

Některé nestvůry jsou tak mocné, že jim v patách kráčí strach a zkáza, město za městem. Zabití takové nebezpečné stvůry by z každého zaklínače udělalo živoucí legendu. Ne každý zaklínač je ovšem schopen se s takovou výzvou vypořádat! 

Zúčastněte se legendárního lovu a postavte se tváří v tvář nejmocnějším stvůrám kráčejícím po Kontinentu! Ve hře se objevují mocné nestvůry jako chiméra, ledový obr a golem! Zcela nové bojové karty z nich činí extrémně nebezpečné protivníky. Nedovolte jim uvrhnout Kontinent do záhuby!

hra Zaklínač: Starý svět - Legendární lov 3hra Zaklínač: Starý svět - Legendární lov 2

Chcete–li vyhrát, musíte rozvíjet své dovednosti, abyste měli proti legendární nestvůře šanci. Zaklínač, který porazí tuto stvůru, bude vítězem... buďte odhodlaní!

 hra Zaklínač: Starý svět - Legendární lov 4

 

Navíc se ještě dají dokoupit 2 další balíčky, a to je sada kovových mincí a sada 25 herních kostek s unikátní barvou pro každého hráče.

hra Zaklínač: Starý svět - kovove mince 1hra Zaklínač: Starý svět - kostky

""