Assassin's Creed: Brotherhood of Venice vychází v češtině!

Assassin's Creed: Brotherhood of Venice je kooperativní desková hra podle počítačové předlohy, která se dočkala českého vydání. Při hraní se ocitnete v srdci italské renesance, prostřednictvím 26 vzpomínek, v Benátkách v roce 1509.

>> Nabídka na www.chaotit.cz

setup (1)

Před zahájením hry si vyberete Assassina, za kterého se zúčastníte vzpomínky/mise. Každý Assassin má své speciální schopnosti, a tak postavy Assassinů mají odlišné strategie. Jak se vaši Assassini budou dostávat dál v příběhu, tak se jim bude zvyšovat jejich úroveň a získají nové schopnosti!

hra Assassin's Creed: Brotherhood of Venice - figurky

Ve vzpomínkách chcete zůstat mimo dohled. Máte možnost se schovat na střechy domů nebo věže, ze kterých po synchronizaci objevíte nové herní prvky. K úniku před nepřáteli můžete využít úkryty, spustit mechanismy, které změní vaše okolí, nebo nepřátele podplatit, aby vás neprozradili.

Bojujte se zbraněmi, které jste našli v truhlách, nebo které pro vás vytvořil Leonardo da Vinci. Po dokončení vzpomínky se vrátíte do základny Bratrstva, kde si budete moci vyléčit svá zranění a vyrobit nové vybavení. Součástí hry je systém ukládání, díky kterému můžete měnit počet hráčů v průběhu kampaně. Obtížnost vzpomínek se mění podle počtu hráčů.

hra Assassin's Creed: Brotherhood of Venice - karty 2hra Assassin's Creed: Brotherhood of Venice - karty 2

Součástí Bratrstva Assassinů jsou známé postavy z herní série jako je Ezio Auditore, ale taky pro tuto deskovou hru byli vytvořeni nový unikátní Assassini, které nikde jinde nenajdete. V hře potkáte další postavy, které se objevily v počítačových hrách Assassin’s Creed®, jako jsou Mario Auditore a Leonardo da Vinci.

hra Assassin's Creed: Brotherhood of Venice

""